Basic Sailing

Cursul ”Basic sailing” este ideal pentru grupuri de prieteni, ca parte a unui eveniment sau, de ce nu, ca team building.

Veți trai placerea unei zile pe mare și totodată veți fi initiati in tainele navigatiei cu vele... veți avea astfel oportunitatea de a va descoperi noi valențe și de a vă dezvolta pasiunea pentru mare ...

Basic Sailing este un curs practic ce se desfasoara pe o ambarcatiune cu vele si dureaza 8 ore, având ca obiectiv principal initierea in sailing (navigația cu vele) a participanților. La sfarsitul acestei zile de navigatie participantii vor afla cu certitudine daca pot dezvolta în viitor o pasiune pentru yachting. Cursul se desfasoara in weekend, echipajul minim este de 6 persoane, iar cel maxim de 8 persoane pe fiecare ambarcatiune. Scoala noastra poate pune la dispoziție pentru acest curs 3 ambarcatiuni, astfel ca o serie poate cuprinde 24 de participanti.

Programul de desfășurare a cursului:

  • 08:00-08:30 – introducere si instructaj de siguranta pe ambarcatiune pe timpul ieșirii pe mare                             
  • 08:30-09:00 - cunoasterea navei si a sistemelor de siguranta si salvare
  • 09:00 – plecare din LifeHarbour Limanu
  • 09:00-16:00 – navigatie costiera pe Marea Neagra. Partipantii manevrează sub supraveghere ambarcatiunea și experimenteaza manevra velelor. Pe timpul ieșirii pe mare, participanții îndeplinesc pe rând rolul de carmaci și de trimmer vela mare/scota focului.
  • 16:00 – acostare in LifeHarbour Limanu
  • 17:00 – masa festiva in cadrul clubului LifeHarbour Limanu si acordarea diplomelor de participare.

Pretul cursului este de 125 Euro/persoana si include apa și bauturi racoritoare, gustare la bordul ambarcatiunii si masa festiva de la sfarsitul zilei.

Detalii și înscriere la office@rys.ro