Charter Skipper Training

Acesta este un charter de 7 zile in Marea Neagra sau Mediterana, destinat exersarii rolului si atributiilor de skipper, timonier, trimmer vela mare, scota focului din vant, scota focului de sub vant, punte prova si balast uman. Trecand prin toate aceste roluri participantii vor putea exersa si intelege mai bine procedurile specifice fiecarui post din echipaj pregatindu-se astfel pentru comanda eficienta a ambarcatiunii aflata in mars. In acesta aventura participantii vor experimenta placerile si provocarile unui voiaj de circa 600 mile.

In Marea Neagra charterul se face plecand din LifeHarbour Limanu cu opriri la Balcic, Varna si Burgas. La intoarcere, sunt programate opriri la Balcic si in portul Tomis Constanta. Ultima zi este rezervata intoarcerii din portul Tomis in LifeHarbour Limanu.

In Mediterana voiajul se face in insulele Ciclade cu plecare din Athena si se viziteaza insulele Milos, Santorini, Ios, Mykonos, Syros. Ruta poate fi modificata functie de prognoza sau optiunile echipajului.

Pretul pentru fiecare voiaj se stabileste in momentul organizarii acestuia si variaza functie de tipul si dimensiunea ambarcatiunii si de perioada in care are loc voiajul.

Romanian Yachting School organizeaza in perioada 28.04.- 05.05.2012 charter in insulele Ciclade. Pretul este de 650 Euro/ persoana, iar in pret sunt incluse chiria ambarcatiunii, skipperul și proviziile pentru 7 zile de voiaj. Transportul pana la Athena se poate face cu avionul sau masina, costul acestuia find suportat de fiecare participant.

Detalii și înscriere la office@rys.ro