Sky development charter

Charter de 3 zile in Marea Neagră, destinat dezvoltării deprinderilor practice de manevră a navei (plecarea de la cheu, acostarea, navigatia pe distante scurte, procedurile de salvare pe mare etc.). La finalul acestui charter se urmărește ca participanții să fie în măsură să execute voiaje scurte în calitate de skipper ...

Acest charter de 3 zile in Marea Neagra este destinat persoanelor care au mai navigat cu o ambarcatiune cu vele sau care au facut cursurile de skipper si doresc sa-si imbunatateasca abilitatile dobandite anterior ca skipper sau membru intr-un echipaj.

Participantii vor petrece 3 zile pe ambarcatiune si vor experimenta viata pe yacht: somnul, pregătirea și servirea hranei, întretinerea curățeniei, socializarea, conducerea echipajului și manevra ambarcațiunii. Cele 3 zile vor reprezenta, de altfel, pe langa experienta acumulata si  o minivacanta activa in compania unor oameni cu aceeasi pasiune.

Charterul se va desfasura incepand de vineri dimineata orele 8:00 si se va incheia duminica ora 18:00  incepand cu data de 18.05.2012. Pentru efectuarea charterului este necesara înscrierea a minimum 5 participanti.

Costul voiajului este de 250 Euro/persoana si include inchirierea ambarcatiunii, proviziile pentru 3 zile de voiaj si skipperul.

Informații detaliate și înscriere la office@rys.ro